De 14e editie van de Nederlandse Boominfodag vindt plaats op donderdag 11 mei bij Yuverta mbo Velp. De Boominfodag is hét jaarlijkse landelijke evenement om uzelf volledig onder laten dompelen in het onderwerp bomen en groene infrastructuur. Ontmoet vakgenoten, volg lezingen met de laatste wetenschappelijke inzichten, doe praktijkkennis op en wees getuige van de Nederlandse Klimkampioenschappen.

In vier parallelsessies zullen uiteenlopende sprekers als vanouds een divers en actueel programma aanbieden. Onderwerpen variëren van ecologie en klimaatadaptatie tot boombeleid en lichaamstaal van bomen. Ook internationale vraagstukken komen aan bod. Voor European Treeworkers zijn er ETW-hercertificeringspunten te behalen.

Eerste sprekers bekend

Alvast een eerste sneak peek: binnen de themalijn ‘Het beleid valt niet ver van de boom’ mogen we luisteren naar sprekers als Dick Oosthoek (Groenkeur), Melanie Brunings (Norminstituut Bomen), Jos Bregman (aka Wdwrd) en Mark Rotteveel (Pius Floris Boomverzorging). Angeline Mette (Groenvisie Mette) gaat in de categorie ‘Geïnspecteerde bomen’ in op de zogenoemde ‘Visual Tree Assessment’. En ook het onderwerp i-Tree zal niet ontbreken: het afstudeerproject van Sanne Keizer(I-TREE 2.0-NL) is een onderdeel van i-Tree 2.0-NL.

En dat is nog niet alles, want meer sprekers zullen volgen. Bekijk de reeds ingevulde programmaonderdelen op www.boominfodag.nl

Meer informatie en alvast aanmelden
De komende weken wordt het volledige programma van de Nederlandse Boominfodag bekend gemaakt. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Nederlandse Boominfodag: www.boominfodag.nl. Daar kunt zich tevens aanmelden voor alle updates rondom de Boominfodag en ontvangt u een seintje zodra de registratie opent. U kunt de Nederlandse Boominfodag ook volgen via LinkedIn of Instagram.

Brancheorganisatie VHG en Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland organiseren gezamenlijk de Boominfodag, dit in samenwerking met initiatiefnemer Jan Willem de Groot. De Groot is nadrukkelijk betrokken bij het vaststellen van de inhoud van het programma.

0

Er zijn 0 opmerkingen