De elevator pitch is een presentatiewijze van een idee voor een product, service of project. Voor de presentatie staat een maximale tijdsduur van 120 seconden. De elevator pitch staat voor een liftpraatje. Als je bij een potentiële klant of werkgever in de lift zou staan, wil je hem of haar snel je idee voor een product, service of project duidelijk kunnen maken.

Er is in het programma ruimte voor 10 pitches. Direct na de elevator pitches wordt het publiek in de gelegenheid gesteld om aan de sprekers vragen te stellen.

 

Datum, tijd en locatie

Datum:                Woensdag 6 juni 2018

Tijd:                       16:00 – 17:00 uur

Locatie:                Grote zaal

 

Spelregels

  1. Een presentatie duurt maximaal 120 seconden
  2. Er mag tijdens de presentatie maximaal 1 PowerPoint slide getoond worden. Indien u gebruik maakt van een PowerPoint Slide dan dient deze uiterlijk 5 juni in ons bezit te zijn.
  3. Er is een maximaal aantal van 10 deelnemers. Deelname vindt plaats op volgorde van binnenkomst.
  4. Om deel te nemen aan de elevator pitches dient u op 6 juni 2018 als deelnemer, sprekers of standhouder voor de Nederlandse Boominfodag geregistreerd te zijn.

 

Interesse?

Meld u dan z.s.m. aan door een e-mail te sturen naar info@boominfodag.nl. Wij hebben de volgende gegevens van uw nodig: naam spreker, organisatie en onderwerp.

 

Tip: Op internet is heel veel informatie te vinden over het geven van een goede elevator pitch!

0

Er zijn 0 opmerkingen