Gabrielle Kleuver en Dennis Janssen zullen namens de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPB) tijdens de Nederlandse Boominfodag in de grote eiken naast de aula van Hogeschool VHL een klimdemonstratie verzorgen. De KPB is en kennisvereniging voor mensen die zich vakmatig met boomverzorging bezig houden. De doelstelling van de KPB komt in veel opzichten overeen met die van de Nederlandse Boominfodag, namelijk het delen en verspreiden van kennis omtrent bomen en hun verzorging.

Zowel Gabrielle Kleuver als Dennis Janssen hebben ruimschoots ervaring op het gebied van boomverzorging en klimtechnieken en hebben meerdere keren deelgenomen aan de Nederlandse Klimkampioenschappen Bomen. Het doel van de kampioenschappen is het verspreiden en bekendmaken van het fenomeen boomverzorging onder een groot publiek. De kampioenschappen vormen de jaarlijkse ontmoetingsplaats waarbij  innovaties, ervaringen en nieuwe technieken onder boomverzorgers worden uitgewisseld. Tijdens de Nederlandse Boominfodag zullen Gaby en Dennis op vrijdagmiddag een klimdemonstratie verzorgen. Geïnteresseerden kunnen aansluitend deelnemen aan een workshop ‘Moderne klimtechnieken‘.

Gabrielle Kleuver werd in mei 2015 tijdens de Nederlands Klimkampioenschappen Bomen (NKB) Nederlands Kampioen bij de vrouwen. In 2016 zal Gabrielle Nederland vertegenwoordigen op de Europese kampioenschappen in Tsjechië en tijdens de wereldkampioenschappen in Texas. In haar dagelijks leven runt Gabrielle een boomverzorgingsbedrijf vanuit Oirlo.

Dennis Jansen is eigenaar van Deja Treeworks, een boomverzorgingsbedrijf gevestigd in Eindhoven. Deja Treeworks richt zich vooral op particulier boomverzorgingswerk.

Dennis Jansen Gabrielle Kleuver

 

 

 

 

 

0

Er zijn 0 opmerkingen