logo FGC

 

 

 

Van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 november 2015 vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch het evenement Future Green City plaats. De organisatie ligt in handen van de verenigingen Stadswerk Nederland en VHG. Beide verenigingen zijn partner van de Nederlandse Boominfodag.

Kick-off Boominfodag 2016

Op dinsdag 24 november zal van 13:00-14:00 de officiële kick-off van de Boominfodag 2016 plaatsvinden. Initiatiefnemer van de Boominfodag, Jan-Willem de Groot, zal vooruitblikken op het programma en de sprekers van de Boominfodag, die in 2016 voor de achtste keer georganiseerd zal gaan worden. Joris Voeten, keynote spreker tijdens de Boominfodag 2016, zal aansluitend een presentatie verzorgen met als titel ‘Bomen voor toekomstige steden vragen nú om actie!’.

Joris Voeten, keynote spreker tijdens de Boominfodag 2016, zal aansluitend een presentatie verzorgen met als titel ‘Bomen voor toekomstige steden vragen nú om actie!’.

Future Green City 2015

Nederland is een dichtbevolkt land. Het aantal inwoners stijgt jaarlijks. Steeds meer mensen willen in de binnensteden gaan wonen, dichtbij winkels, recreatie en andere voorzieningen. Ook de veranderende samenstelling van de bevolking en de klimaatverandering hebben invloed op het creëren van de toekomstbestendige stad. De stedelijke inrichting heeft behoefte aan nieuwe visies, mogelijkheden en technieken. De verenigingen Stadswerk Nederland en VHG zijn de stuwende krachten achter Future Green City 2015. Op het vernieuwende vakevent komen alle disciplines samen voor een duurzame, leefbare, groene en toekomstbestendige stad. Future Green City gunt de bezoeker een blik in de toekomst met innovatieve concepten en scherpe visie maar biedt ook concrete oplossingen. Met een uitgebreid programma van voordrachten om kennis te delen, netwerkbijeenkomsten en speeddates. Daarnaast is het vakevent ook een beurs met specifieke exposanten en zijn er inspirerende exposities zoals ’Volkstuinen als Groene Motor’, ‘Een reis naar Parijs’ en ‘Green Junkies’.

Kijk voor meer informatie en gratis toegang op www.futuregreencity.nl.

 

0

Er zijn 0 opmerkingen